Tågluff - Amsterdam

Efter 13 timmar resa från Köpenhamn, som inkluderade tågstrejker och annat skoj, kom vi äntligen fram till Amsterdam! 
 
Kort om Amsterdam, enligt mig:
Bo: Vi bodde på Hostel Flying Pig Downdown, rekommenderar!
Äta: Vlaamse fries, alltså pommes med brutala mängder majonnäs (och smält ost, mmm). Finns att köpa i papptratt i de flesta gathörn.
Göra: Bara spatsera omkring och ta mycket foton. Amsterdam ser verkligen ut som på vykort! Man kan även besöka Anne Franks hus, Van Gogh-muséet och riksmuséet, men när vi var där var det kö i typ 1,5 timme så vi skippade det. De två bilderna näst längst ner är från Vondelpaark, en rask promenad på en halvtimme (om man hittar) från centrum.
Bra att veta: Det är lätt att råka vandra in i The Red Light District om man promenerar omkring på kvällen. Tänk på att absolut INTE ha kameran framme där! Jag hade min runt halsen, och tjejernas bodyguards utanför fönstret såg ut som att han ville ha ihjäl mig. 
Övrigt: Trots mycket prostution, droger m.m. så är ändå Amsterdam den staden som vi kände oss säkrast i kvällstid på hela resan. 
 
 
 
 
Vårt hostel i Amsterdam, Flying Pig Downtown. Vi var supernöjda! Bra läge, gratis frukost, trevlig personal, relativt fräscht. Det fanns en bar i anknytning till receptionen där det var utmärkt att sitta och ta en öl och prata med andra backpackers innan man gick ut. 
 
 
 
 
 
 
Photography, Travel the world | Backpacking, Europa, Tågluff | |
#1 - - Ida:

Hej! Ser verkligen fantastisk ut! Tågluff verkar otroligt roligt, får ta tag i det framöver. Jag har en fråga angående din fina design, jag undrar nämligen hur du har gjort för att få datum, kategori, och dela knappen under inläggen?

försöker leta runt men hittar ingen bra lösning.

tacksam för svar.

Kram Ida

Upp