Tjugo år

Happy birthday me! 

Igår fyllde jag 20 år. Hahaha asså nej. Är typ tretton hallå. Livet.
Det tog mig ungefär 17 födelsedagar innan jag lärde mig att säga att jag fyller år. Innan har jag alltid sagt vi, eftersom att jag har en tvillingbror. Men sen insåg jag att de låter en smula schizat att säga att vi fyller år runt omkring de som inte vet om att jag har en twin... Typ jag och mina andra personligheter Asta och Berit fyller år idag. 
 
Dagen till ära svängde jag iallafall ihop en tårta. När man är tvilling måste man ju kompromissa om en del födelsedagsrelaterade grejer, och min bror ville ha en El Classico Prinsesstårta. Jag däremot ville göra något roligare, och gärna med choklad. Så det blev en blanding! 
 
Såhär gör man den Hanssonska födelsedagstårtan:
Lager 1: Kladdkaka, ganska välbakad
Lager 2: Vaniljkräm som inte får blandas ut med sked utan med visp hallå vem tror du att du är
Lager 3: Grädde
Lager 4: Klassisk tårtbotten (Skicka ut din pappa att handla dagen innan, finns på Ica. Tårtbottnar alltså, inte pappor)
Lager 5: Extremt mycket drottningsylt
Lager 6: Tårtbotten igen
Lager 7: Vispad grädde som ska formas som en kulle. När du inte lyckas med detta utan din tårta ser ut som Ringaren i Notre Dame, gråt en skvätt och be mamma om hjälp. Trots att du är 20 år gammal.
"Lager" 8: Hederlig marispan à la Ica Maxi. Färdigutkavlad för att undvika raseriutbrott.
 
Dekorera efter tycke, smak och talang. Tips: om du har en mor som haft café i 27 år, be henne skriva med den smälta chokladen.
 
 
Everyday | |
#1 - - Oslofru:

Oj säger du det? Grattis i efterskott :D

Upp